Vein on valmistatud traditsioonilisel meetodil 100% Garganega marjadest. Esimene kääritamine toimub terasvaatides ja teine fermentatsioon pudelis kestab vähemalt 42 kuud. Dosage 4 g/l. Üldhappesus 6g/l. Seda nooblit vahuveini on valmistatud ainult 2750 pudelit
Aroom on elegantne. Selles on tunda röstitud mandleid, saiakoorikut, valget virsikut, kreemisust. Maitses domineerivad mandlid, valge virsik, kollane õun, küpsed tsitrused ja saiaröst. Taustal väike pärminüanss. Vein on värske, keskmise mineraalsusega, rohke nõtke happesesusega ja hõrgu puuviljasusega. Järelmaitses jäävad pikalt mängima kollane melon, mandlid, mineraalsed maitsed ja küpsed tsitrused.
Sobib suurepäraselt aperitiiviks, enamike eelroogadega, mereandide ja koorikloomadega, kana- ja sealihast roogadega.
Serveerimistemperatuur 8-10 °C
Tootja | Monte Tondo |
---|---|
Piirkond | Soave, Veneto |
Aastakäik | 2017 |
Marjasort | Garganega |
Alkohol | 12 % |