Pärast veinivalmistust küpseb vein Allier’ barrique’des, mis aitab lihvida Aglianico jõulist iseloomu, muutes selle sametiseks, soojaks, elegantseks ja hästi struktuurseks.
Serpara on klaasis granaatõunapunane. Aroomis on tunda küpseid tumedaid kirsse, magusaid vürtse ja valget pipart ning taustal õrn vaniljenüanss. Maitses on vein täidlane, domineerivad küpsed tumedad marjad-puuviljad, luuviljalised, nüanss musta teed. Siidiste tanniinidega, elegantne ja küpse puuviljasusega – väga pika ja meeldejääva järelmaitsega.
Täiuslik saatmaks kogu õhtusööki, eriti sobilik punase lihadega, ulukiroogadega ja laagerdunud vanemate juustudega.
Serveerimistemperatuur: 16-18 ºC
Aastakäik | 2016 |
---|---|
Alkohol | 14,5% vol. |
Marjasort | Aglianico 100% |
Piirkond | Basilicata |
Pudeli maht | 75cl |
Tootja | Re Manfredi |